Welkom bij DJ's Witgoed Service

                              Top service, voor een Top prijs!

Diensten

Wij repareren alle merken wasmachines, wasdrogers en vaatwassers. Wij voeren de meeste reparaties uit bij uw thuis. Soms kan het voorkomen dat wij het apparaat meenemen naar de werkplaats dit gebeurd na overleg met u.                                                    

Ook helpen wij u bij uw inbouwapparatuur, wij bouwen het vakkundig uit uw keuken en plaatsen het weer vakkundig terug. Ook bouwen wij nieuw inbouwapparatuur voor u in.

Zoekt u een goede gebruikte wasmachine, wasdroger of vaatwasser? Dan kunt u ook terecht bij Manske Mulder Verkoophallen Tranendallaan 16 westerlee GR  woensdag t/m vrijdag van 09:00-17:30 en zaterdag tot 17:00. Al onze machines zijn uitgebreid getest en wij geven daarom 1 maand garantie voor de machines tot 150,00 euro en boven de 150,00 euro 3 maand garantie.

Heeft u liever nieuw? Wij geven u persoonlijk advies wat in uw situatie het beste past. Wij bezorgen uw aankoop binnen 2 dagen (indien voorradig bij de leverancier en voor 12:00 op een werkdagen besteld) Nieuw apparatuur dient vooraf betaald te worden! Vraag gerust naar de mogelijkheden. Wij kunnen alles wat met witgoed te maken heeft leveren, van wasmachine tot fornuis en van stofzuiger tot magnetron alles is mogelijk.   

     De voordelen van een nieuw apparaat aanschaffen bij ons:

1. Persoonlijk advies, wij denken mee in uw situatie.
2. Persoonlijke service in de buurt.
3. Volledig en snelle service binnen en buiten de garantie

       

voor onze tarieven, klik dan hier